Upcoming Shows

Sep25

THE HELLFREAKS @ The Hellfreaks & Ann My Guard

The Hellfreaks & Ann My Guard, Budapest

Időnként felbukkannak városi legendák hazai zenekarokról, akik sikeres külföldi turnékkal és masszív rajongói bázissal a hátuk mögött pörgetik a rock-mindennapokat, miközben itthon a közönség alig, vagy még sosem hallott róluk. A Hellfreaks és az Ann my Guard viszont pontosan megfelel az előbbi kritériumoknak.
• 2020 februárjában "God On The Run" címmel jelent meg német kiadó jóvoltából a negyedik The Hellfreaks nagylemez, amiből a nehezített pályás Covid időszaknak köszönhetően most először fognak végre itthoni színpadon is bemutatni pár dalt!
A Hellfreaks négy sikeres albumot, többmilliós nézettségű videókat és számtalan európai illetve amerikai turnét tudhat magáénak. Ha a Pretty Reckless-nél dühösebbet és a Distillers-nél nyersebbet szeretnél hallgatni, akkor ők lesznek a te zenekarod!
• Az Ann my Guard sem tétlenkedett az utóbbi időben: miután harmadik nagylemezük Fonogram-jelölését ünnepelte a csapat a kezdődő karantén időszak alatt, arra az elhatározásra jutottak, hogy még 2020-ban kiadják a legújabb minialbumukat, "FURIA" címmel.
A magyar-holland bázissal rendelkező alternatív metál produkció végre hazai közönségnek is bemutathatja az új dalokat, melyek jóval húzósabbak és gonoszabbak az elődjeiknél.